Haal meer uit gas

Het onderdeel 'Haal meer uit gas' was interessant voor de deelnemers met internationale ambities. In dit onderdeel was een aantal sprekers aan het woord over hun organisaties, en hoe die in internationale belangen zou kunnen ondersteunen. Hieronder vindt u van deze zeven sprekers en hun organisaties de contactgegevens.

FME

Spreker: Rogier Blokdijk

W: http://www.fme.nl

Nederlands-Duitse Handelskamer

Spreker: Anouk Iuzzolino

T: 070 3114118
E: a.iuzzolino@dnhk.org
W: http://www.dnhk.org

De DNHK is uw eerste aanspreekpunt en uitgebreid dienstverlener voor Duitsland. Ons meer dan 35 man sterke team ondersteunt u bij alle vragen over de Duitse markt, belastingen, recht en personeelsbemiddeling. Als Exportadviseur ondersteun ik Nederlandse bedrijven bij het leggen van contacten in Duitsland. Het onderwerp duurzame energie is hierbij mijn specialisatie.

RVO

Spreker: Elise Kardol

W: http://www.rvo.nl

Energy Valley

Spreker: Ingrid Klinge

W: http://www.energyvalley.nl

Groen Gas Nederland

Spreker: Xander van Mechelen

T: 06-22549842
E: xander.van.mechelen@groengas.nl
W: http://www.groengas.nl

Voor succesvolle export is het nuttig om goede voorbeelden uit eigen land te hebben. GGNL helpt bij het leggen van contacten met andere bedrijven, met regionale programma's en de beoordeling van business cases. GGNL kan de brug slaan tussen innovatieve techniek naar toepassing op exploitatieschaal. Een goede start in Nederland is de springplank naar de rest van de wereld. 

Nationaal LNG Platform

Spreker: Patrick Cnubben

W: http://www.nationaallngplatform.nl

EDGaR

Spreker: Jean-François Auger

T: +31.050.363.4219
E: j.auger@rug.nl
W: http://www.edgar-program.com

Energy Delta Gas Research
Rijksuniversiteit Groningen
Postbus 221
9700 AE Groningen

Dr. Jean-François Auger, programmamanager, werkt bij de Energy Delta Gas Research (EDGaR) op de Rijksuniversiteit Groningen. De internationale activiteiten van EDGaR zijn op het gebied van het Horizon 2020-programma van de Europese Unie en samenwerking met de Deutscher Verein des Gas- und Wasserfaches.