De GERG prijs voor Jonge Onderzoekers op EGATEC 2015

05-05-2015

Op 25 en 26 november vindt EGATEC 2015 plaats in Wenen, waar belangrijke vertegenwoordigers van de Europese gasindustrie, universiteiten, bedrijven en andere aandeelhouders samen komen om te praten over de uitdagingen binnen de Europese gasmarkt en hier oplossingen voor te zoeken. Voor studenten die bezig zijn met hun masterscriptie of PhD is het mogelijk om aan de discussie bij te dragen door je scriptie of proefschrift te presenteren op de conferentie. Het is nog tot 15 september mogelijk om je aan te melden.

Van de inzendingen worden uiteindelijk vijftien sprekers geselecteerd. Deelnemers die worden uitgenodigd krijgen gratis toegang de conferentie en tot €700 van de verblijfs- en reiskosten wordt vergoed. Bovendien krijgen de beste drie presentatoren de GERG Young Researcher's Prize uitgereikt van €2.500. Informatie over het aanmeldproces vindt u hier.

De conferentie

Ook zonder een abstract in te sturen kunt u zich aanmelden voor de conferentie. Nog tot 30 juni is het mogelijk om met korting te registreren. Meer informatie over de conferentie vindt u in de agenda.