01 juni 2015

World Gas Conference

Eens in de drie jaar wordt de World Gas Conference georganiseerd. In juni 2015 is Parijs het podium voor zo'n 4000 afgevaardigden van 600 internationale energiebedrijven uit 100 landen. Op de exposite worden 350 exposanten tentoongesteld voor duizenden internationale bezoekers. Deze conferentie biedt de uitgelezen mogelijkheid om lokale en internationale bedrijven in allerlei gebieden te ontmoeten en er zaken mee te doen. 

Programma

De World Gas Conference duurt 5 dagen, waarbij elke dag in het kader staat van een specifiek gas-gerelateerd onderwerp. Deze onderwerpen zijn met name gericht op de rol van gas in een duurzame toekomst. Tijdens de dagen zijn er sprekers aan het woord over uiteenlopende onderwerpen en zijn er onder meer 'strategic panels' om belangrijke onderwerpen te bespreken. Daarnaast is het mogelijk om de expositie te bezoeken waar de mogelijkheid bestaat om bij de verschillende infostands contact te leggen met verschillende bedrijven. Het programma is zeer uitgebreid en divers en kan middels deze link worden geraadpleegd.

Registratie

Meer informatie over het aanmeldingsproces en precieze kosten is hier te vinden. Overige informatie is beschikbaar op de site van de World Gas Conference.

location: Parijs

Meer agenda-items