18 november 2014 14:00

Workshop Power2Gas: from Theory2Practice

Een breed industrieconsortium heeft onder leiding van ECN en DNV GL gedurende ruim een jaar de mogelijkheden verkend die Power2Gas biedt aan ons energiesysteem. De afronding van dit project is aanleiding voor een presentatie van de resultaten. Verschillende consortia werken aan dit thema en ook zij zullen tijdens de workshop vertellen waar zij momenteel staan en wat hun toekomstplannen zijn.

Programma

De workshop vindt plaats tijdens de Energy Convention op 18 en 19 november, in Groningen. Als deelnemer aan deze workshop, waaraan geen kosten verbonden zijn, ontvangt u een gratis entreebewijs voor de Energy Convention op dinsdag 18 november voor de hele dag. 

U vindt hier het programma van de workshop.

Aanmelding

Als u dat nog niet gedaan heeft, kunt u zich opgeven door een mail te sturen naar Debby Huiser (huiser@energyvalley.nl) o.v.v. Workshop Power2Gas Groningen.

Na aanmelding ontvangt u van ons een toegangscode. Tevens bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan het Convention Dinner in de Martini Kerk. De kosten voor het diner bedragen € 100 ex. BTW.

location: MartiniPlaza, Leonard Springerlaan 2, Groningen

Meer agenda-items