13 juni 2014 10:00

Webinar EU Business Avenues

EU Business Avenues is een programma van de Europese Unie dat vijfdaagse handelsmissies organiseert naar Singapore voor Europese bedrijven actief in de sector Clean Technologies. De volgende handelsmissie naar Singapore en Maleisië vindt plaats van 27 tot 31 oktober. Ter voorbereiding daarop wordt een webinar geörganiseerd op 13 juni jl., van 10 tot 11 CET.  

Het webinar zal de eerste handelsmissie in Clean Technologies naar Zuidoost Azie belichten, en is met name gericht op bedrijven in de Clean Technologies Sector met interesse in dat gebied. De deadline voor de missie naar Singapore van 27 tot 31 oktober is 11 juli 2014.

Tijdens het één uur durende webinar wordt een overzicht gegeven van het EU Business Avenues Programma, alsmede onder andere het aanmeldingsproces, de verwachtingen van de handelsweek in Zuidoost-Azië, en het vereiste aandeel van deelnemers in het voorbereiden van de missie. Aanmelden voor het webinar doet u hier.

De handelsmissies die door EU Business Avenues worden geörganiseerd kunnen voor in het bijzonder mkb-bedrijven. Aanvullende informatie over de handelsmissie van oktober vindt u in deze infofiche

Meer agenda-items