06 juli 2015 13:30

Voorlichtingsbijeenkomst Tender Systeemintegratie

Met de subsidieregeling Systeemintegratie stimuleert het ministerie van Economische Zaken systeeminnovaties gericht op integratie van kennis, diensten en producten die nodig zijn voor een duurzame, betrouwbare en betaalbare energievoorziening. RVO.nl is verantwoordelijk voor de uitvoering van deze regeling, welke opent per 1 juli en op 20 oktober 2015 zal sluiten. De Topsector Energie organiseert in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) een voorlichtingsbijeenkomst over de Tender Systeemintegratie.

De voorlichtingsbijeenkomst is voor bedrijven en instellingen die een projectvoorstel willen indienen en op hoofdlijnen geïnformeerd willen worden over deze tender. Tijdens deze bijeenkomst is er gelegenheid tot vragen stellen. Ook kunt u uw projectvoorstel of projectidee aan een RVO.nl adviseur voorleggen. Op het registratieformulier kunt u uw vraag alvast kenbaar maken. Hoe meer duidelijkheid er van tevoren over uw vraag bestaat, des te beter kunt u worden geadviseerd.

Enkele dagen voor de bijeenkomst wordt aanvullende informatie naar u verzonden. Mocht u een adviesgesprek wensen, dan krijgt u ook het tijdstip van uw gesprek toegestuurd. U kunt zich aanmelden tot donderdag 2 juli. Het programma en overige informatie kunt u hier vinden.

location: Utrecht

Meer agenda-items