23 juni 2014 09:00

Nederlands-Duitse Biogasdagen

Tijdens de Nederlands-Duitse Biogasdagen worden er grensoverschrijdende contacten gelegd in de biogassector. Bij de Biogasmeeting op dinsdag 24 juni in Amersfoort wordt u bovendien op de hoogte gebracht van actuele ontwikkelingen op het gebied van techniek, regelgeving en projecten in beide landen.

Duitsland beschikt over technische kennis omtrent Biogas en er zijn tot op heden nog meer biogasinstallaties gerealiseerd voor de verwerking van mest, afvalwater en andere biomassa dan in Nederland. Deze kennis van gevestigde Duitse bedrijven kan een waardevolle bijdrage zijn voor uw toekomstige installatie of voor samenwerking. Acht Duitse bedrijven uit de biogassector zullen zich tijdens de bijeenkomst kort aan u voorstellen. Bij interesse in een uitgebreidere kennismaking kunt u via de DNHK afspraken maken. Waar mogelijk, komen we met de bedrijven naar u toe.

Individuele kennismakingsgesprekken met de deelnemende bedrijven zijn mogelijk op maandag 23 en woensdag 25 juni. Op dinsdag 24 juni vindt de Nederlands-Duitse Biogasmeeting plaats in de Marienhof te Amersfoort. Aansluitend aan deze bijeenkomst, die duurt van 10:00 tot 15:45, vindt er een netwerkborrel plaats. 

De biogasdagen zijn interessant voor agrarische bedrijven, bedrijven in de voedingsindustrie, producenten van biogasinstallaties, distributeurs, projectontwikkelaars, ingenieurs, gemeenten, provincies, verenigingen en deskundigen uit de politiek en industrie.

Aanmelden voor de biogasdagen is kosteloos en kan hier. Voor meer informatie en het programma kunt u terecht op de site van DNHK.

location: Amersfoort

Meer agenda-items