09 april 2014 13:00

Matchmaking Maatschappelijke Innovatie

Op zoek naar een partner om samen te werken in een onderzoeksproject over energie-innovatie? Kom dan op woensdagmiddag 9 april naar de matchmaking event. Het gaat deze middag specifiek over de maatschappelijke inbedding van energie-innovaties. Doel van de matchmaking is om te helpen bij het vinden van (potentiële) project-/consortiumpartners. 

De matchmakingdag is bedoeld voor ondernemers, organisaties zonder winstoogmerk en onderzoekers van universiteiten en kennisinstellingen die interesse hebben in de maatschappelijke innovatieprogramma's STEM (RVO/TSE) en MVI (NWO). 

De Topsector Energie stimuleert en ondersteunt de programma's 'Samenwerken Topsector Energie en Maatschappij' (STEM) bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en 'Maatschappelijk Verantwoord Innoveren' (MVI, bij de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek). 
De Topsector Energie en NWO willen met beide programma's graag wetenschappelijke kennis en praktijkinzichten samenbrengen om de energietransitie te versnellen en te vergemakkelijken.

Hier kunt u zich aanmelden voor het evenement.

Globaal programma (13.00 - 17.00 uur)

  • Inleiding Maatschappelijke Innovatie (Tjerk Wagenaar (ovb) en Anthonie Meijers)
  • Pitch & Match (mogelijkheid tot deelname aan 1 of 2 rondes)
  • Plenaire afsluiting en aansluitend netwerkborrel

Pitch & Match

Pitch regels: Tijdens de bijeenkomst is er volop gelegenheid om uw onderzoek idee of onderzoeksvraag te pitchen. Bij uw aanmelding geeft u aan bij welk thema u partners wilt vinden. Wij zullen per thema de pitchsessies organiseren.

Informatie-loket

  • MVI
  • STEM
location: Beatrixgebouw, Utrecht

Meer agenda-items