17 september 2014

International Gas Union Research Conference

Van 17 tot 19 september vindt de International Gas Union Research Conference plaats in Kopenhagen. Tijdens dit congres wordt diepgaand gekeken naar de toekomst van gas vanuit een internationaal perspectief. Het is al mogelijk te registreren via de site. Bovendien kunt u een exhibitionplaats te reserveren voor het presenteren van eigen onderzoek.

De IGRC2014 heeft als doel een dialoog te faciliteren tussen het technologisch onderzoek en de bedrijfswereld. Met de focus op technologie wordt de toekomst van gas vormgegeven, door kenners vanuit de hele wereld. Naast presentaties van gerenommeerde sprekers is er een exhibition-ruimte te bewandelen. 

Het congres biedt mogelijkheid tot het tentoonstellen van uw laatste onderzoek of innovatie. U kunt zich nog aanmelden voor het geven van een workshop of poster-presentatie, het is enkel niet meer mogelijk om abstracts in te sturen. Die deadline is reeds verstreken.

Meer informatie over deadlines, het programma en het congres in het algemeen vindt u op de site van de IGRC. Tot 1 juni kunt u zich registreren tegen het "early-bird" tarief.

 

location: Kopenhagen, Denemarken

Meer agenda-items