16 maart 2015 09:30

Informatiebijeenkomst TKI Groen Gas en Biobased Economy + Matchmaking

Op maandagochtend 16 maart organiseert de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) in het Beatrixgebouw in Utrecht een informatiebijeenkomst over innovatiesubsidies voor Groen Gas en Biobased Economy (BBE). Heeft u een vernieuwend idee om energie uit biomassa te produceren? Of heeft u een innovatief concept om een fossiele grondstof te vervangen door een groene grondstof? Dan kan de overheid mogelijk financieel bijdragen.

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u een korte introductie over de subsidieregelingen Demonstratie energie-innovatie (DEI), Hernieuwbare energie en BBE innovatie, die vanaf 1 april open zijn. Daarnaast kunt u uw projectidee bespreken met een RVO.nl adviseur. Uw projectidee beschrijft u kort in het registratieformulier. Aan de hand van uw input wordt u gekoppeld aan een ervaren projectadviseur die kennis heeft van de technologie en de markt waar u zich op richt. Parallel aan de adviesgesprekken vindt er een matchmaking plaats, waar u in gesprek kunt gaan met 'potentiële' projectpartners. 

De bijeenkomst is bedoeld voor agrarische- en industriële bedrijven en onderzoekers met een concreet projectidee.

Registratie

Wilt u deze bijeenkomst bijwonen, dan kunt u zich via het registratieformulier aanmelden. Enkele dagen voor de bijeenkomst wordt u nadere informatie toegezonden, waaronder een tijdsindeling van uw advies- en/of matchmakinggesprekken. Via bovenstaande link vindt u bovendien het precieze programma van de dag. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de RVO, afdeling KlantContact: klantcontact@rvo.nl, of naar RVO.nl.

location: Beatrixgebouw Utrecht

Meer agenda-items