27 oktober 2015

Holland Paviljoen Gastech 2015

Vereniging FME-CWM organiseert in nauwe samenwerking met het exportplatform Dutch Energy Solutions een collectieve Nederlandse beursinzending op wereldwijd de belangrijkste gasvakbeurs en conferentie, de Gastech. Dit succesvolle vak-evenement voor de 28ste keer geörganiseerd en vindt in 2015 plaats in Singapore. Wilt u zaken doen in Azië en uw bedrijf internationaal positioneren in de gaswereld? Wordt dan exposant op het representatieve Holland Paviljoen en profiteer van maximale exposure. Uiterlijk 1 oktober 2014, maar het liefst zo snel mogelijk, kunt u zich aanmelden voor een plaats op Gastech 2015.

Gastech trekt high-level bezoekers vanuit de hele wereld aan. Het is ‘het kloppende hart’ voor alle actoren in de gasindustrie. Zowel prestigieuze commerciële, technische als overheidsfunctionarissen komen hier om te netwerken en hun kennis te verrijken. Gedurende vier dagen heeft u volop de gelegenheid om direct in contact te komen met de beslissers uit de gehele gasleveringsketen.

Indien u zich wilt aanmelden, dient u gebruik te maken van dit deelnameformulier. De deadline staat, zoals hierboven vermeld, op 1 oktober 2014, dus wees er snel bij!
Meer informatie over de precieze kosten en mogelijkheden voor contact leest u hier of op de site van Gastech 2015.

location: Singapore

Meer agenda-items