08 april 2014 14:15

Hannover Messe, Seminar Smart Integration: Energy in Transition

Voor de Hannover Messe organiseert Topsector Energie het seminar ‘Smart Integration: Energy in Transition’ op dinsdag 8 april van 14.15 – 16.15 uur in het theater op het centrale Holland Paviljoen. Het seminar staat in het teken van de Nederlandse aanpak van energie uitdagingen, met speciale aandacht voor innovatie, de Green Deal ‘Smart Energy Cities’, systeemintegratie en de ‘Sustainable Urban Delta’. 

Minister Kamp van Economische Zaken opent het seminar. Op de website van de Topsector Energie vindt u het programma van het seminar. Het seminar wordt in het Engels gehouden. U hoeft zich niet vooraf aan te melden, maar u moet wel toegang hebben tot de beurs. Voor een gratis toegangsbewijs (dagticket) voor de Hannover Messe klikt u hier. U heeft dan niet alleen toegang tot Hal 3, maar tot de gehele beurs.

De Topsector Energie presenteert zich in een stand op het Holland Paviljoen van partnerland Nederland en een gerichte stand over de ‘Sustainable Urban Delta’ in de hal Metropolitan Solutions. Zie over het aandeel van Topsector Energie in de Hannover Messe hier meer.

location: Holland Paviljoen (hal 3), Messegelände, Hannover

Meer agenda-items