04 juni 2014

Gas Technology Conference Trondheim

Op 4 en 5 juni 2014 vindt de Gas Technology Conference in Trondheim plaats. Hierin wordt aandacht gevestigd op gasonderzoek in zowel Noorwegen als internationaal. Om hier aan bij te dragen dient vóór 15 januari een abstract ingestuurd te zijn. In het geval van interesse voor het bezoeken van de conferentie is registratie mogelijk vanaf 1 februari. 

De derde Trondheim Gas Technology Conferentie (TGTC-3) focust zich op fundamentele en toegepaste resultaten en ontwikkelingen binnen de gastechnologie. Deze wetenschappelijke conferentie is erop uit het werk van R&D instellingen, universiteiten en de industrie - zowel binnen Noorwegen als daarbuiten - te laten zien, met nadruk op de geschiedenis in en huidige status van gasinnovatie en -onderzoek in Trondheim zelf.

Om mee te doen aan de conferentie kunnen wetenschappelijke bijdragen binnen de volgende onderwerpen worden ingestuurd:

•    Gas processing and conditioning, including subsea

•    Pipeline gas transport, including flow assurance and multiphase flow

•    Alternative gas transport solutions (examples: CNG, HLG, LH2, novel gas chains)

•    LNG technology: Liquefaction, storage, transport and regasification, including small scale LNG and FLNG

•    Gas value chain optimization and analysis

Meer informatie

Voor uitgebreide informatie over sprekers, programma en deadlines omtrent de conferentie bezoekt u de site van SINTEF. Hier vind u ook extra informatie over the call for abstracts, evenals een template die voor de abstracts gebruikt dient te worden. 

location: Trondheim, Noorwegen

Meer agenda-items