25 november 2015

EGATEC 2015

OVGW, MARCOGAZ en GARG organiseren gezamenlijk de EGATEC conferentie van 2015 in Wenen. Hier verzamelen zich belangrijke vertegenwoordigers van de gasindustrie, universiteiten, bedrijven en andere belanghebbenden om de uitdagingen rond de gasmarkt te bespreken. 

Het tweedaagse programma is gevuld met sprekers vanuit verschillende landen. Op de site van EGATEC staat een heel duidelijk overzicht van de verschillende dingen die er te doen zijn. Naast de conferentie is er de mogelijkheid op excursie te gaan. 

Registreren

Online registreren is mogelijk tot 20 november, daarna kan aan de deur nog voor toegang worden betaald. Tot 30 juni is er sprake van een vroege-vogelkorting van €100. Aanmelden kan hier. De site van EGATEC biedt u alle verdere informatie.

GERG Young Researcher's Prize

Voor studenten die bezig zijn met hun master of PhD bestaat er de mogelijkheid gratis naar de conferentie te komen en zelfs een prijs van €2.500 te winnen, door er hun scriptie of proefschrift te presenteren. Meer informatie hierover vindt u onder nieuws.

location: Wenen

Meer agenda-items