12 oktober 2015 09:30

DENA European Biomethane Conference

Op 12 oktober organiseert Dena de eerste Europese Biomethaan Conferentie. Biomethaan kent een groeiende interesse in Europa, en verscheidene landen hebben reeds een groeiende biomethaanmarkt, en de vele technologische ontwikkelingen en innovaties tonen de activiteit en mogelijkheden binnen de sector.

Dena’s European Biomethane Conference is het eerste Europese platform dat zich bezig houdt met het achterhalen van trends en vooruitzichten van biomethaan in Europa. De onderwerpen die besproken worden tijdens de conferentie omvatten de mogelijkheden en beperkingen van de mass balance benadering. Daarnaast komen de aspecten aan bod die noodzakelijk zijn voor het verder uitbreiden van de Europese biomethaanmarkt.

Het complete programma van de conferentie vindt u op de site van Dena. Er zijn verschillende panels met uiteenlopende onderwerpen, waarvan sommige tegelijk plaatsvinden. Aanmelden voor de conferentie kan hier, de kosten bedragen 490 euro voor deelnemers die niet deel uitmaken van het Biogaspartnerproject.

location: andel's Hotel Berlin

Meer agenda-items