27 maart 2014

Conferentie Power-to-Gas

Op 27 maart as. wordt de derde Conferentie Power-to-Gas georganiseerd. Hierop worden zaken als de PtG implementatie van waterstof en methaangas besproken, en een kritische blik geworpen op de marktomstandigheden voor PtG.

Op de conferentie is een dagvullend programma met verschillende sprekers en mogelijkheid tot discussie en kennismaking. Van verschillende bedrijven en instellingen komen toonaangevende wetenschappers, internationale specialisten en business experts naar Düsseldorf om uiteenlopende onderwerpen te bespreken, zowel op het gebied van technologie als de laatste onderzoeksresultaten.

Voor informatie over het programma, de sprekers, aanmelding en overige zaken kunt u op de site van Otti terecht, die de conferentie organiseren. Voor een beknopt overzicht van de conferentie, en een snelle inschrijving kunt u hier terecht.

De derde Conference Power-to-Gas is het officiële side-event van Energy Storage, een driedaags expositie/conferentie. Er bestaat een mogelijkheid om gecombineerde toegang te krijgen tegen een gereduceerd tarief, via bovengenoemde site. Voor meer informatie over deze langere conferentie kunt u naar de website.

location: CCD Süd, Düsseldorf, Duitsland

Meer agenda-items